Royal Boskalis Westminster N.V. is a leading global dredging and offshore contractor and maritime services provider. We offer a unique combination of experts, vessels and activities. With our origins in the Netherlands, we have been operating for over 100 years. Today we create new horizons for our stakeholders in the ports, offshore energy, maritime and inland infrastructure markets.
Meer...De bouwwereld heeft verschillende grote en kleine uitdagingen. U kunt daarin vast alle hulp gebruiken om uw organisatie de juiste koers te laten varen. Building Changes helpt!
Het doel van Building Changes is het realiseren van gezonde en toekomstbestendige bedrijven die onderdeel uitmaken van de bouwsector. En die motiveren en inspireren om als volwaardige partner bij te dragen aan het oppakken van de huidige maatschappelijke uitdagingen.
Meer...Deltares is een onafhankelijk toegepast kennisinstituut op het gebied van water, ondergrond en infrastructuur.
Meer...DMEC Dutch Marine Energy:
is building international collaborations between public and private organisations to accelerate R&D activities and develop robust prototypes.
provides access to test sites in the Netherlands and abroad to demonstrate and certify the technical performance of new technologies.
facilitates implementation of (commercial) projects by aligning different stakeholders, building business cases and obtaining the required permits.
is building pilot projects on international markets to demonstrate Dutch technologies and facilitate cross-border collaboration. Find out what our network can mean to you.
Meer...Ecoshape ontwikkelt en deelt kennis over Building with Nature in de waterbouw: Een nieuwe manier van ontwerpen die de natuur benut, waardoor tegelijk kansen voor economie, natuur en maatschappij ontstaan.
Meer...We’re Equinor, an international energy company with a proud history. Formerly Statoil, we are 20,000 committed colleagues developing oil, gas, wind and solar energy around the world, building a global business on our values and the energy needs of the future.
Meer...IIn 1873 ontdekte de jonge ondernemer Gerard Heineken een passie voor bierbrouwen. Hij kocht een stuk land in wat nu het centrum van Amsterdam is, bouwde een brouwerij en werkte hard om het recept te perfectioneren dat niet lang daarna het eerste ‘premium’ pilsener van Nederland zou worden. Het nieuws verspreidde zich snel en de naam Heineken, die op elke fles gestanst stond, werd een nationaal symbool voor kwaliteit. De volgende 140 jaar breidde de brouwerij zich verder uit en verkenden de kinderen en kleinkinderen van Gerard nieuwe markten, maar de naam op de fles bleef altijd dezelfde. Vandaag de dag, vier generaties later, zijn ze nog steeds gepassioneerd over het brouwen van een echt premium bier. Want als het om de goede naam van je familie draait, doe je net wat meer je best. 873 ontdekte de jonge ondernemer Gerard Heineken een passie voor bierbrouwen. Hij kocht een stuk land in wat nu het centrum van Amsterdam is, bouwde een brouwerij en werkte hard om het recept te perfectioneren dat niet lang daarna het eerste ‘premium’ pilsener van Nederland zou worden. Het nieuws verspreidde zich snel en de naam Heineken, die op elke fles gestanst stond, werd een nationaal symbool voor kwaliteit. De volgende 140 jaar breidde de brouwerij zich verder uit en verkenden de kinderen en kleinkinderen van Gerard nieuwe markten, maar de naam op de fles bleef altijd dezelfde. Vandaag de dag, vier generaties later, zijn ze nog steeds gepassioneerd over het brouwen van een echt premium bier. Want als het om de goede naam van je familie draait, doe je net wat meer je best.
Meer...HZ University of Applied Sciences is dé persoonlijke hogeschool in Nederland voor voltijd en deeltijd HBO-opleidingen en praktijkgericht onderzoek.
Meer...IMARES, Institute for Marine Resources & Ecosystem Studies, is een toonaangevend, onafhankelijk onderzoeksinstituut dat zich richt op strategisch en toegepast marien ecologisch onderzoek. De projecten worden projectmatig uitgevoerd en zijn divers van aard, zoals: veldonderzoek, experimenten op realistische schaal, verkennende studies op labschaal, datamanagement en modellering. Het instituut beschikt over moderne onderzoeksfaciliteiten en schepen en is ISO 9001 gecertificeerd.
Meer...De jaarrapportage TKI Deltatechnologie 2013 geeft een overzicht van de doelen, organisatie, onderzoek thema’s, financien en uitgevoerde activiteiten van/door het TKI Deltatechnologie in 2013.
Meer...De jaarrapportage TKI Deltatechnologie 2014 geeft een overzicht van de doelen, organisatie, onderzoeksthema’s, financien en uitgevoerde activiteiten van/door het TKI Deltatechnologie in 2014.
Meer...De jaarrapportage TKI Deltatechnologie 2015 geeft een overzicht van de doelen, organisatie, onderzoeksthema’s en uitgevoerde activiteiten van/door het TKI Deltatechnologie in 2015.
Meer...De jaarrapportage TKI Deltatechnologie 2016 geeft een overzicht van de doelen, organisatie, onderzoeksthema’s en uitgevoerde activiteiten van/door het TKI Deltatechnologie in 2016.
Meer...De jaarrapportage TKI Deltatechnologie 2017 geeft een overzicht van de doelen, organisatie, onderzoeksthema’s en uitgevoerde activiteiten van/door het TKI Deltatechnologie in 2017.
Meer...De jaarrapportage TKI Deltatechnologie 2018 geeft een overzicht van de doelen, organisatie, onderzoeksthema’s en uitgevoerde activiteiten van/door het TKI Deltatechnologie in 2018.
Meer...De jaarrapportage TKI Deltatechnologie 2019 geeft een overzicht van de doelen, organisatie, onderzoeksthema’s en uitgevoerde activiteiten van/door het TKI Deltatechnologie in 2019
Meer...De Kennis- en Innovatieagenda Landbouw, Water, Voedsel. De agenda bestaat uit een hoofdtekst en bijlagen waarin meerjarig missiegedreven innovatieprogramma’s zijn opgenomen.
Meer...De Kennis- en Innovatieagenda moet partijen helpen om beter samen te werken, door gedeelde onderwerpen te kiezen en door in te zetten op gezamenlijke experimenteer-ruimte (in letterlijke en figuurlijke zin) sites. Belangrijkste doelstelling is dat de Kennis- en Innovatieagenda uiteindelijk de kennisontwikkeling en de toepassing van die kennis structuren/bevorderen in (exporteerbare) innovaties om zo leven in de Nederlandse- en andere Delta’s mogelijk te maken.
Meer...MARIN, het Maritiem Research Instituut Nederland, is één van de grootste instituten ter wereld voor onderzoek naar hydrodynamica en maritieme technologie door middel van simulaties, modeltesten, ware-groottemetingen en training. MARIN richt zich hierbij op de scheepsbouw, scheepvaart, offshore-industrie en overheden. De belangrijkste klanten zijn werven en reders, ontwerp- en classificatiebureaus, producenten in de olie- en LNG-industrie en marines.
Meer...Het ministerie van Economische Zaken staat voor een duurzaam, ondernemend Nederland. We zetten ons in voor een uitstekend ondernemersklimaat en een sterke internationale concurrentiepositie. Door de juiste randvoorwaarden te creëren en door ondernemers de ruimte te geven om te vernieuwen en te groeien. Door aandacht te hebben voor onze natuur en leefomgeving. Door samenwerking te stimuleren tussen onderzoekers en ondernemers. Zo bouwen we onze topposities in landbouw, industrie, diensten en energie verder uit en investeren we in een krachtig en duurzaam Nederland.
Meer...Informatie over de MKB-innovatiestimulering Topsectoren (MIT)
Meer...Het Nederlands Instituut voor Ecologie (NIOO-KNAW) doet fundamenteel en strategisch ecologisch onderzoek. Met meer dan 300 onderzoekers en studenten is het NIOO één van de grootste onderzoeksinstituten van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW).
De NIOO-ers bestuderen organismen, populaties, levensgemeenschappen en ecosystemen. Samen onderzoeken ze de volle breedte van planten-, dier- en microbiële ecologie, zowel op het land als in het water.
NWO heeft als wetenschapsfinancier de taak om de kwaliteit van wetenschappelijk onderzoek in Nederland te bevorderen: van letterkunde tot astronomie en van aardwetenschappen tot sociologie.
Meer...Bij Ploegam werken grondige denkers en gedreven doeners iedere dag vol passie aan projecten op het gebied van grond-, weg- en waterbouw en transport. Elke opdracht pakken we op de Ploegam-manier aan: gedreven, met kennis van zaken en vaak net even anders – dat is de kracht van ons familiebedrijf.
Ploegam staat voor Ploegmakers Aannemingsmaatschappij. Begonnen als klein familiebedrijf in het Brabantse Vinkel, inmiddels uitgegroeid tot serieuze marktspeler met de standplaats in Oss. Met een grondige aanpak zorgen wij dat Nederland een beetje mooier, maar ook veiliger en duurzamer wordt.
Dat doen we door allerlei projecten in de grond-, weg- en waterbouw, transport en innovatie: we verzwaren dijken, bouwen bruggen, verplaatsen de loop van een rivier of leggen een wegennetwerk aan. We doorgronden de vragen van onze opdrachtgevers en komen tot de meest innovatieve oplossingen.
Meer...
Voorwaarden van de RVO voor de PPS-toeslag regeling
Meer...De provincie Zuid-Holland is een bedrijvige, veelzijdige provincie met ruim 3,5 miljoen inwoners op een gebied van bijna 3.000 km2. Het is de dichtstbevolkte provincie en heeft universiteiten in Delft, Leiden en Rotterdam.
Met onder andere de Rotterdamse haven en de glastuinbouw van het Westland is Zuid-Holland een provincie met een grote economische bedrijvigheid. Dit alles maakt Zuid-Holland belangrijk voor de economie; sterk in de agrarische sector, tuinbouw, industrie en dienstverlening.
Naast die economische activiteiten is Zuid-Holland ook een aantrekkelijke provincie om in te wonen, werken en recreëren en zijn er uitgestrekte landelijke gebieden, rivieren, polders met molens, meren, duinen en prachtige zandstranden.
De provincie Zuid-Holland weegt wensen en belangen, verbindt partijen en geeft ruimte. Op die manier wil het provinciaal bestuur van Zuid-Holland dat onze provincie aantrekkelijk blijft om in te wonen, werken en recreëren. Ongeveer 1.500 medewerkers werken hier dagelijks aan.
Meer...Ondersteunt ondernemend Nederland. Met subsidies, zakenpartners, kennis en regelgeving. Bij duurzaam, agrarisch, innovatief en internationaal ondernemen.
Meer...Samen werken aan een veilig, leefbaar en bereikbaar Nederland. Dat is Rijkswaterstaat.
Meer...SBRCURnet is een onafhankelijk kennisnetwerk voor de gehele bouwsector.
Meer...Foundation for Dredging Technology Research, in dutch called Stichting Speurwerk Baggertechniek is een samenwerkingsverband tussen oa Boskalis, van Oord, RWS en de TU Delft.
Meer...Technologiestichting STW realiseert kennisoverdracht tussen technische wetenschappen en gebruikers. Dat doet zij door excellent technisch-wetenschappelijk onderzoek te financieren en op elk project onderzoekers en gebruikers bij elkaar te brengen.
Meer...De Topsector Agri & Food heeft de ambitie wereldleider te zijn in succesvolle oplossingen voor mondiale uitdagingen op gebied van landbouw en voeding. Meer specifiek richt onze Kennis- en Innovatieagenda zich op de volgende onderdelen:
- Lekker, gezond en veilig eten voor een groeiende wereldbevolking
- Klimaatneutrale en robuuste voedselsystemen
- Circulariteit en resource-efficiency van ketens en voedselsystemen
- Versterken van innovatie en verdienvermogen bedrijfsleven
- Creëren van toegevoegde waarde in succesvolle ketens
Topsector Agri & Food stimuleert nieuwe kennis en innovaties, in de eerste plaats door het opzetten en financieren van onderzoeks- en innovatieprojecten. Daarbij gaat het niet alleen om fundamenteel en toegepast onderzoek, maar juist ook om valorisatie.
Meer...De Topsector Chemie zet zich in voor het verbinden van verschillende partijen in de chemische sector met het oog op maatschappelijke uitdagingen. Hierbij wordt er gekeken naar innovatieve projecten, ondernemers en talent in de sector. Via het linkermenu kunt u kennismaken met het bestuur van de Topsector, en de organisatie erachter.
Meer...De creatieve industrie groeit sneller dan de rest van de economie. Daarnaast levert ze een belangrijke bijdrage aan de werkgelegenheid en de groei van het aantal nieuwe ondernemingen in Nederland. De sector jaagt innovatie in andere sectoren aan en helpt met het vinden van oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen. Om de sector top of the bill te houden, is state of the art kennis essentieel. Zo behoudt de Nederlandse creatieve industrie ook internationaal een toppositie.
Meer...De helft van de wereldbevolking leeft op dit moment in delta’s, kust- en riviergebieden. En naar verwachting zal dit in 2050 zelfs oplopen tot 70 procent. Delta’s hebben een enorm potentieel, maar zijn tegelijkertijd ook kwetsbaar. Doordat steeds meer mensen in deze gebieden komen te leven en er steeds meer economische activiteiten plaatsvinden, neemt de druk op delta’s toe. Er is risico op overstroming, bodemdaling, droogte en verzilting. De klimaatverandering heeft effect op waterveiligheid (zeespiegelstijging en extreme neerslag) en op de beschikbaarheid van (zoet) water. Nieuwe kennis en innovaties zijn nodig om het leven en werken in delta’s, kust- en riviergebieden veilig, schoon en duurzaam te maken. En dat tegen aanvaardbare kosten.
Deltatechnologie houdt zich met de volgende onderwerpen bezig:
- het buiten de deur houden van (ongewenst) water. Het gaat hierbij om waterkeringen (dammen, dijken en sluizen), stormvloedkeringen en andere kustwerken die beschermen tegen het water. Aspecten op het gebied van veiligheid, natuur en economische ontwikkelingsmogelijkheden worden tegen elkaar afgewogen om tot duurzame en kosteneffectieve oplossingen te kunnen komen;
- het gebruik van het watersysteem en de beheervragen die dit oproept. Het gaat hierbij onder meer om het op elkaar afstemmen van onderdelen en functies van de waterinfrastructuur zoals havens, kanalen en rivieren (onderdelen) en landbouw, wonen, natuur, energieopwekking (hydropower, biomassa, koeling), recreatie en vervoer over water (functies);
- het zorgen voor water van de juiste hoeveelheid en kwaliteit voor alle gebruiksfuncties inclusief landbouw en natuur;
- het herstel en de bescherming van aquatische en waterafhankelijke terrestrische ecosystemen door het treffen van inrichtingsmaatregelen en verduurzaming van gebruik van zoete, zoute en estuariene wateren;
- de inrichting en ruimtelijke planning in de delta in relatie tot waterveiligheid en waterbeheer om zo betrouwbaar en kostenefficiënt wonen en werken in deze gebieden mogelijk te maken. Ook landaanwinningen, havenontwikkeling, grondverbeteringen, bodemkwaliteit en grondwaterbeheer vallen hieronder.
TKI Energie bestaat uit een aantal TKI’s, te weten:
Meer...De hightechsector speelt een essentiële rol in het bedenken en realiseren van oplossingen voor wereldwijde maatschappelijke uitdagingen op het gebied van mobiliteit, gezondheid, veiligheid, duurzame energie en klimaatverandering, met technologieën die in Nederland stevig geworteld zijn.
De hightechsector levert een grote bijdrage aan de economische positie van Nederland in de wereld. Zo is de sector de grootste netto-exporteur en goed voor ruim de helft van alle private uitgaven aan onderzoek in Nederland.
“Met het ontwikkelen, produceren en exporteren van innovatieve producten is de hightechsector een essentiële motor en aanjager van de Nederlandse economie.”
Holland High Tech wil door krachtenbundeling van bedrijven, kennisinstellingen en overheid een cruciale bijdrage leveren aan het oplossen van maatschappelijke uitdagingen en Nederland innovatief en economisch aan de wereldtop houden.
Meer...The Dutch Life Sciences & Health (LSH) sector is one of nine “top sectors” in the Netherlands. The top sectors are designated by the Dutch Ministry of Economic Affairs and are selected on their ability to contribute substantially to global societal challenges. Health~Holland is the Top Sector LSH’s communication channel.
The Top Sector LSH entails a broad scope of disciplines, from pharmaceuticals to medtech, from healthcare infrastructure to vaccination. In order to realise its mission – vital citizens in a healthy economy – the top sector builds on the strengths of the Dutch Life Sciences & Health sector to address the biggest societal challenges in prevention, cure and care: improving the quality of life (vitality) while restraining the costs of healthcare.
The Top Sector LSH initiates and stimulates multidisciplinary public-private partnership (PPP) to valorise innovation. By attracting financial means, sharing best practices and the univocal Health~Holland sector communication, the top sector boosts a productive infrastructure.
Meer...TKI-Dinalog: innoveren doen we samen
De logistieke sector is van groot economisch belang voor Nederland. Niet alleen voor de logistieke sector zelf met de logistiek dienstverleners, havens en knooppunten, maar ook alle logistieke functies binnen verladende bedrijven en de dienstverleners er om heen. Daarmee draagt logistiek maximaal bij aan de positie van vele sectoren in Nederland en hun internationale concurrentiepositie. De wereld om ons heen verandert; technologische ontwikkelingen, demografische verschuivingen, mondiale economische transities. De logistieke sector blijft innoveren om deze koppositie te behouden.
TKI Dinalog is het topconsortium kennis en innovatie waarin bedrijven, kennisinstellingen en overheid werken aan het innovatieprogramma van de Topsector Logistiek. TKI Dinalog ondersteunt publiek private samenwerking door de matchmaking van partijen, de ondersteuning van consortiumvorming, de strategische agendavorming, en de voorbereiding van onderzoeksprogramma’s. Het programma management monitort innovatieprojecten inhoudelijk en richt de governance hiervan in, zodat de investeringen van de overheid en de sector transparant, helder en verantwoordbaar zijn.
Ten slotte voert TKI Dinalog activiteiten voor kennisoverdracht en –valorisatie uit, bestaande uit het MKB-loket, algemene communicatie en networking, valorisatieondersteuning bij projecten en de deelname aan evenementen. Op thema’s die er toe doen voor een duurzame en sterke logistieke sector; ketenregie, synchromodaliteit, trade compliance, circulaire economie en sterke logistieke professionals. Voor Nederland in de wereld.
Meer...Binnen het Topconsortium Kennis & Innovatie Maritiem (TKI Maritiem) werken overheid, bedrijfsleven en kennisinstelling samen aan het verstevigen van de concurrentiepositie van de maritieme sector. Nederland is hét maritieme centrum van Europa en bezit één van de sterkste maritieme clusters van de wereld. En daarom de maritieme wereldtop. De positie van de Nederlandse maritieme sector is zeer sterk om de volgende redenen:
- Nederland heeft de grootste havencapaciteit van Europa.
- De sector beschikt over een omvangrijke vloot voor Transport en dienstverlening.
- De Nederlandse binnenvaartvloot is de grootste van Europa.
- De maritieme sector neemt wereldwijd een toonaangevende positie in op het gebied van offshoredienstverlening en levering van complexe systemen.
Het TKI Watertechnologie is een van de drie TKI’s binnen de Topsector Water & Maritiem. TKI staat voor Topconsortia Kennis en Innovatie. De Topsector Water & Maritiem streeft naar het oplossen van wateruitdagingen om de wereldwelvaart te verhogen. De deelsector Watertechnologie wil en kan daaraan een belangrijke bijdrage leveren. TKI Watertechnologie stelt zich ten doel vraaggestuurde, efficiënte kennisontwikkeling en innovatie op het gebied van watertechnologie te bevorderen, met als resultaat een kortere ‘time-to-market’ voor commerciële toepassingen en lagere kosten voor maatschappelijke eindgebruikers. Daarnaast richt TKI Watertechnologie zich op het stimuleren van publiek-private samenwerking in de waterketen om zo een hogere efficiëntie van de ingezette middelen te bewerkstelligen.
Meer...TNO verbindt mensen en kennis om innovaties te creëren die de concurrentiekracht van bedrijven en het welzijn van de samenleving duurzaam versterken.
Meer...TNO verbindt mensen en kennis om innovaties te creëren die de concurrentiekracht van bedrijven en het welzijn van de samenleving duurzaam versterken. Dat is onze missie en daar werken wij, de ruim 2600 professionals van TNO, dagelijks aan. Dit doen we samen met partners en gericht op vijf transities die we samen met onze stakeholders hebben vastgesteld.
Meer...Topsector Water & Maritiem werkt aan wateruitdagingen om de welvaart te verhogen. Vijf kernteams met leden uit de gouden driehoek zorgen voor ondersteuning van de innovatieve ondernemer. Wij (a) geloven in de Innovatiekracht van Nederland, (b) leveren oplossingen voor een evenwichtiger klimaat, (c) sturen maatschappelijk onderzoek mede langs ‘De Blauwe Route‘ en (d) verdiepen per sector in 25 innovatie thema’s.
Water werkt!
Meer...De faculteit CiTG van de TU Delft legt zich toe op internatonaal toonaangevend onderzoek en onderwijs op het gebied Civiele Techniek en Geowetenschappen.
Meer...De Universiteit Twente werkt aan de technologieën van de toekomst (ICT, bio- en nanotechnologie) in combinatie met gedrags- en maatschappelijk onderzoek. Juist op het snijvlak van verschillende disciplines ontstaan de meest interessante en relevante innovaties voor mens en samenleving.
Onze kracht zit in de combinatie van excellente wetenschap, ondernemendheid en internationale oriëntatie. Onze onderzoekers zijn vooral actief op de maatschappelijke thema’s gezondheid, water, groene energie, veiligheid en onderwijs.
Meer...In onze missie geven we als Van Hall Larenstein aan dat we professionals willen opleiden die bijdragen aan een duurzame en betere wereld. Dat willen we doen door op een plezierige en tegelijk productieve manier met elkaar en onze netwerkpartners samen te werken.
Meer...Van Oord is a Dutch family-owned company with 150 years of experience as an international marine contractor. We value open communication with our clients and stakeholders. Our company culture is one of entrepreneurship and engaged employees. We think and act with responsibility and focus on the long term.
Meer...VPdelta brengt innovatie vooruit op drie thema’s: Safe Delta (waterveiligheidsopgaven), Urban Delta (grootstedelijk waterbeheer), Smart Delta (ict en slim combineren van functies)
Het programma omvat tientallen projecten. In de fieldlabs testen, verbeteren en etaleren consortia nieuwe oplossingen
Wageningen Marine Research levert met kennis, onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek en advies een wezenlijke bijdrage aan een duurzamer, zorgvuldiger beheer, gebruik en bescherming van de natuurlijke rijkdommen in zee-, kust- en zoetwatergebieden.
Meer...De Waterinnovatieprijs is een prijs voor innovatieve waterprojecten die toepasbaar zijn binnen de taken en verantwoordelijkheden van waterschappen:
- Waterveiligheid
- Schoon water
- Voldoende water
- Circulaire economie
WENR draagt door deskundig en onafhankelijk onderzoek bij aan het realiseren van een kwalitatief hoogwaardige en duurzame groene leefomgeving.
Meer...Deze tekst (pdf document) geldt vanaf 1 oktober 2012. Per 6 november 2013 en per 1 januari 2015 is deze wettekst gewijzigd en aangevuld. Zie hiervoor andere links op deze pagina.
Bron:Staatscourant
Meer...Deze tekst (pdf document) geldt vanaf 6 november 2013. In dit document staan alleen de wijzigingen op de oorspronkelijke TKI-regeling. De oorspronkelijke wettekst van de TKI-regeling geldt per 1 oktober 2012 is te vinden via een andere link op deze pagina.
Bron:Staatscourant
Meer...Deze tekst (pdf document) geldt vanaf 1 januari 2015. In dit document staan alleen de wijzigingen op de oorspronkelijke TKI-regeling. De oorspronkelijke wettekst van de TKI-regeling geldt per 1 oktober 2012 en die tekst was al eerder gewijzigd per 6 november 2013. De oorspronkelijke wettekst en de wijzigingen per 6 november 2013 zijn te vinden via andere links op deze pagina.
Bron:Staatscourant
Meer...Wetterskip Fryslân zorgt voor schoon water én droge voeten in de provincie Fryslân en het Groninger Westerkwartier.
Meer...Missie
Witteveen+Bos levert adviezen en ontwerpen op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Wij zetten onze topexpertise in om complexe vraagstukken op te lossen en zijn een betrokken partner voor onze opdrachtgevers. Wij hechten aan onze onafhankelijkheid en de bedrijfscultuur waarin elke medewerker het beste uit zichzelf haalt, de talenten ten volle benut en maximale klantwaarde biedt.
Visie
Witteveen+Bos wil een advies- en ingenieursbureau van topklasse zijn. Dit betekent voor ons dat wij zelf heel goed zijn in ons vak en ons blijven ontwikkelen, dat wij samenwerken met goede partners en dat wij werken in een cultuur van ondernemerschap en vertrouwen. Goed zijn in wat we doen begint bij liefde voor de inhoud: werken aan interessante projecten waarbij we waardevolle oplossingen creëren. Het ontwikkelen van kennis en talenten is essentieel om te excelleren, evenals het ontplooien van vaardigheden als professioneel projectmanagement. In de samenwerking met andere partijen brengen we topkennis van binnen en buiten de organisatie bijeen door voor al onze projecten op zoek te gaan naar het beste team, omdat dit ons advies versterkt. We geloven dat iedere Witteveen+Bos’er moet kunnen doen waar hij of zij goed in is. Daarom bieden we ruimte en vertrouwen en leggen we verantwoordelijkheden laag in de organisatie.
Meer...