Contact

Voor een algemene vraag of voor een reactie op de website vragen wij u gebruik te maken van het formulier onderaan deze pagina. Voor een specifieke vraag kunt u contact opnemen met de volgende leden van het TKI bureau: Rob Koster, voor TKI toeslag regeling, financiële zaken, of Cornelis Israël, voor bestuurlijke en algemene zaken. Wij zullen ons best doen om op uw reactie of vraag zo spoedig mogelijk te reageren.

rob-koster-profielfoto

Rob Koster
rob@tkideltatechnologie
06 – 4600 6821
LinkedIn

Rob Koster is ruim 30 jaar werkzaam in de bouw, waarvan de laatste vijf jaren in de watersector. In de eerste jaren actief als financieel begeleider van bouwprojecten, maar de laatste 15 jaren als financieel verbinder van innovatieve projecten en processen in de (water-)bouw, zowel bij bedrijven als bij hiervoor in het leven geroepen Stichtingen, zoals PSIBouw en Baanbrekers in de Bouw. Rob bewaakt de financiële voortgang van de projecten en de processen, waarbij de inhoud van project/proces altijd op de eerste plaats komt. Daarnaast heeft Rob een voorliefde voor MKB, vanwege zijn eigen achtergrond en ervaring van kleine zelfstandige, alsmede zijn ruim gevarieerde netwerk.

Cornelis Israël
cornelis@tkideltatechnologie.nl
06 – 2293 7432

Cornelis Israël is bijna 20 jaar werkzaam in de watersector. Na zijn studie Civiele Techniek aan de TU Delft (afstudeerrichting Kustwaterbouwkunde) heeft Cornelis diverse functies bekleed binnen Rijkswaterstaat. Het aansturen van onderzoeks- en innovatieprogramma’s op het gebied van waterveiligheid en watermanagement vormt daarbij de rode draad. Daarbij ligt zijn focus op de daadwerkelijke toepassing van ontwikkelde kennis en innovaties in de uitvoeringspraktijk. Om dat te realiseren, zet Cornelis zich steeds in voor een goede samenwerking tussen overheden, bedrijfsleven en kennisinstellingen.